Tento blog je součástí newsletteru (e-mailové zprávy s novinkami) digiscrapbookové dílny PST Designs.
Pravidelně nepravidelné zasílání newsletteru s nabídkami cenově výhodných balíčků, sezonních akcí, soutěží a vůbec všeho co se děje u PST si můžete velmi jednoduše objednat ZDE.
Objednáním newsletteru se nezavazujete k žádným nákupům nebo povinnostem a můžete ho kdykoli odhlásit. Naopak se stáváte součástí velké rodiny přátel a fanoušků PST Designs a automaticky získáváte všechny výhody lepších cen, rychlé informovanosti o novinkách a ostatních, které newsletter přináší.

pondělí 8. září 2014

a opět znova 4shared - Návod platný k září 2014

Tak jsem tady zase s návodem na vyzvedávání starších  souborů a freebies z úložiště 4SHARED.

Je jako obvykle ještě víc zmatenější a ošklivější než býval ale pořád jsou na něm uloženy staré poklady, které není od věci sem tam vykopat :-)

Když kliknete na 4sharedový odkaz/link s placeným souborem, objeví se před Vámi tato první obrazovka s heslem:
jako obvykle tam matou velké modré nápisy Download, kterých si prostě nesmíte všímat, protože jde o stahování pomocných probramů a aplikací, které do počítače nechceme. 
Zadáme heslo, které jsme obdrželi při placení kitu a pokračujeme dále:

Tato obrazovka se objeví následovně, u FREEBIES jde o to první co uvidíte:

 Opět žádný velký download, použijte ten malý šedý viz zelený kroužek.


 Nyní na Vás vyskočí tzv push-up - vyskakovací okno, které prostě zavřete a nevšímejte si ho.
 Pod push-up oknem je tato obrazovka, kde opět neklikat na žádné postranní tlačítka, ale použít šedé s nápisem FREE DOWNLOAD.
 A novinka... 4shared po Vás bude chtít přihlášení. Nově preferuje propojení účtu s některým již existujícím sociálním účtem, např. facebookem neb google plus - pokud máte některý z nich založený, stačí kliknout na příslušnou ikonku a pokud jste např. na facebooku přihlášení, automaticky Vás to propojí. Bohužel bez přihlášení dnes ze 4shared už nic nestáhnete. Doporučuji, pokud nechcete být registrováni v žádné sociální síti, v tomto případě klidně vytvořit nějaký slepý účet, třeba na seznamu a přihlásit se pomocí něj.

Jestliže jste si koupili placený kit a nechcete nebo nemáte účet k propojení při stahování, můžete mě požádat o univerzální přihlašovací mail. V tomto případě použijete malé tlačítko Log In v dolní části tabulky.



 Vyplníte přihlašovací údaje, které jsem Vám poslala, případně pokud stahujete freebies, zakládáte novou registraci, použijte kolonku Sign Up v levé části. Pokud necháte zaškrtnuté Remember me, nebudete muset příště zadávat údaje znovu, ale automaticky Vás to přihlásí na původní účet.

A nyní začne odpočítávání, podle mých zkušeností jde většinou o 20-10 sekund.
Na nic v této fázi už NEKLIKÁME.


 Po dvaceti sekundách vyjede klasická ukládací tabulka, tak jak ji znáte (liší se podle toho, jaký používáte prohlížeč). 

A stahování může začít!









Žádné komentáře:

Okomentovat